Winkel in Gent

Zeeschipstraat 84, 9000 Gent
09/225 57 27
info@elektro-zeeland.be
open ma - vrij: 9u-17u
za: 10u-12u

Online shop

Levering binnen België aan 12,10€ standaard tarief.
Buurlanden aan 24,20€ standaard tarief

Cart

EasyPlus Compact 12/1600/70-16 230V VE,Bus

Availability: In stock

1.306,80

Ideaal voor de onhandige doe-het-zelver. Plug & Play. Het ultieme energiesysteem voor degene die de gemakken van een compleet energiesysteem willen, zonder daar al te veel tijd aan te besteden.

Ingangsspanningsbereik : 9,5-17 Vdc
Continu vermogen : 1600 VA
Piek vermogen : 3000 W
Uitgangsspanning : 230 Vac
Laadstroom : 70 A
Afmetingen (hxbxd in mm) : 510x214x110
De EasyPlus is een combinatie van een geavanceerde 4 traps acculader en een krachtige omvormer, voorzien van een groepenverdeling beveiligd met een aardlekschakelaar. Het is een multifunctioneel en compact systeem dat in vijf eenvoudige stappen geïnstalleerd kan worden. De Easy Plus is ontworpen voor mensen die de gemakken van een compleet energiesysteem willen, zonder tijd te hoeven besteden aan moeilijke technische procedures en de installatie van losse componenten.

Unieke PowerAssist functionaliteit
Met de MultiPlus kunt u méér stroom afnemen dan uw netaansluiting of generator toelaat. Tijdelijk te weinig stroom dan “helpt de MultiPlus mee” met energie uit de accu. Nog stroom over? De MultiPlus maakt er gebruik van om de accu te laden. Ideaal als u op de camping, markt, haven etc. bent en u wilt bijvoorbeeld een Senseo gebruiken. Met de MultiPlus gaat de zekering van de walaansluiting/netaansluiting er Niet uit!

Stroom zonder onderbreking (UPS functie)
In geval van een netspanningstoring of wanneer de generator wordt uitgeschakeld zal de Multi overschakelen van lader bedrijf op omvormer bedrijf en de voeding van de aangesloten apparaten overnemen. Dit gaat zo snel dat computers en andere elektronische apparaten ongestoord blijven functioneren.

Praktisch onbegrensd vermogen dankzij parallel schakeling
Tot zes Multi’s kunnen parallel geschakeld worden om een hoger uitgangsvermogen te bereiken. Drie fase krachtstroom is ook mogelijk. Op onze datasheets kunt u zien welke modellen deze mogelijkheden wel en niet hebben.

SKU: EZ-VI-CEP121620000 Categorie: Tags: ,

Praktische info : adres : Zeeschipstraat 84, 9000 Gent

Nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van onze promoties, kortingen en opendeurdagen? Laat dan hier je gegevens na.