Winkel in Gent

Zeeschipstraat 84, 9000 Gent
09/225 57 27
info@elektro-zeeland.be
open ma - vrij: 9u-17u
za: 10u-12u
JAARLIJKS VERLOF 2024: 18-28 JULI

Online shop

Levering binnen België aan 12,10€ standaard tarief.
Buurlanden aan 24,20€ standaard tarief

Cart

Wie zijn wij

De winkel werd opgericht in 1965 door Roger Vervynck. Oorspronkelijk bevond de winkel zich in de Terneuzenlaan te Gent, in de toen nog bruisende schippersbuurt. Wat eerst “café Zeeland” was, een schipperscafé, werd toen “Elektro-Zeeland”. Sinds de jaren ’80 is Elektro-Zeeland in de Voormuide gevestigd. In die tijden was de verkoop vooral gericht op de binnenvaart.

Martin, die reeds als kleine jongen rondliep in de winkel heeft de stiel met de paplepel in de mond gekregen en het was dan ook het meest logisch vervolg dat hij het roer zou overnemen toen Roger in pensioen ging in 2001. Martin werkte toen al 10 jaar actief in de winkel.

In 2008 kwam de kans om de winkel uit te breiden. Wat tot dan toe het kleine groen winkeltje was, kreeg niet alleen een nieuwere en ruimere look, maar ging ook een andere koers varen. De bedoeling was om het assortiment uit te breiden naar de pleziervaart. Zo gezegd, zo gedaan.

Sinds 2009 bestaat de winkel in zijn oorspronkelijke vorm en blijft het cliënteel groeien. Samen met zijn echtgenote Ann-Sophie runt Martin intussen al 15 jaar succesvol de winkel. Dit mede dankzij het feit dat ze niet enkel service leveren in de winkel, maar ook aan boord. Ze staan klaar voor advies. Hun bedoeling is dat alles wat de klant bij hen wil aankopen, ook geplaatst kan worden door Martin indien de klant dat wenst.

Ann-Sophie staat in voor winkelverkoop en administratie.

Martin staat in voor plaatsing aan boord , technisch advies en winkelverkoop.

Praktische info : adres : Zeeschipstraat 84, 9000 Gent

Nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van onze promoties, kortingen en opendeurdagen? Laat dan hier je gegevens na.